Mala Šola II

Premagajte nove izzive z nadaljevalnim tečajem! Ta tečaj je naslednji korak na vaši poti do odličnega odnosa in uspešne vzgoje vašega psa. Nadgradili in utrdili boste vaše veščine in znanje, ki ste se jih naučili v Mali šoli I.

Kaj se bomo naučili?

učenje osnovnih vaj poslušnosti, kot so: »sedi«, »prostor«, »osnovni položaj», »poleg«, »sem«, »odlaganje«(podaljševanje vedenj in utrjevanje v različnih situacijah),

utrditev dobre navezave med vodnikom in psom,

usposabljanje in izobraževanje vodnika za razumevanje psa in samostojno delo z njim.

Ob koncu tečaja se pripravi kratka predstavitev osvojenega znanja s podelitvijo društvenega priznanja. Pes pridobi osnove za primerno sožitje v družini in okolju. Ima dobro predhodno znanje za nadaljevanje šolanja v tečaju osnovne šole ali agilityja.

Vodnik psa

Najbolje je, da pasjo šolo obiskuje vedno isti vodnik, torej tisti, ki ga pes v družini najbolj upošteva. Za otroka-vodnika priporočamo najnižjo starostno mejo 12 let po predhodnem dogovoru s starši o pogojih, pod katerimi bo moral delati otrok s psom v skupini in doma. Za otrokovo varnost odgovarjajo starši, ki ga v šolo prijavijo s pisno izjavo

Nadaljevalni tečaj poteka skupinsko in je namenjen vodnikom s psi, ki imajo že predznanje (opravljeno Malo šolo I, Mladi psi). Vključeno je predavanje in individualni nasveti.

Prijavite se na Mala Šola II

Za prijavo, prosim, kliknite na spodnji gumb in izpolnite prijavni obrazec. Po prejemu vaše prijave vam bomo posredovali vse potrebne informacije in skupaj bomo določili termin našega prvega srečanja.

Prijavi se

Kontakt

Informacije

Kinološko društvo Ljubljana
Pot za Brdom 10
1000 Ljubljana

Uradne ure: Torek in četrtek (17.00 - 19.00)
Telefon društva: 01 257 61 11
E-poštni naslov: [email protected]

Predsednik društva: Žiga Gaberc (070 866 488)