Individualno šolanje

Prilagojen načrt do uspešnega šolanja Individualni pristop je primeren za vse, ki se iz različnih razlogov ne morejo udeleževati tečaja ali pa imajo specifične želje, ki jih v klasičnem tečaju ni mogoče izpeljati.

Prednost individualne ure je v tem, da se inštruktor posveti le vam. Tako lahko skupaj ustvarite prilagojen načrt dela, ki ustreza vašim željam ter potrebam in zmožnostim vas in vašega psa.

Osebni inštruktor

Ob prvem srečanju boste imeli priložnost, da se spoznate s svojim inštruktorjem. Opravili boste podroben razgovor, kjer boste predstavili svoje cilje in težave, s katerimi se srečujete pri šolanju psa.

Prilagojen načrt individualnega dela

Inštruktor se v celoti posveti le vam in vašemu psu. Skupaj boste oblikovali prilagojen načrt dela, kjer boste določili cilje in strategije za dosego želenih rezultatov. To omogoča bolj učinkovito učenje in hitrejše napredovanje.

Šolanje na poligonu ali pri vas doma

Večina šolanja poteka na poligonu v Ljubljani, kjer imate dostop do vseh potrebnih pripomočkov. Vendar pa vam nudimo tudi možnost srečanja pri vas doma ali v izbranem okolju.

Prilagodljiv urnik

Individualne ure niso časovno določene v urniku, kar vam omogoča, da se z inštruktorjem dogovorite za termine, ki vam ustrezajo. To je še posebej koristno za tiste, ki nimate možnosti udeležbe na klasičnem tečaju.

*Če imate resne vedenjske težave s svojim psom, vas bomo preusmerili v ustrezno inštitucijo, saj Kinološko društvo Ljubljana ni registrirano pri UVHVR za prevzgojo nevarnih psov.

Prijavite se na Individualno šolanje

Za prijavo, prosim, kliknite na spodnji gumb in izpolnite prijavni obrazec. Po prejemu vaše prijave vam bomo posredovali vse potrebne informacije in skupaj bomo določili termin našega prvega srečanja.

Prijavi se

Kontakt

Informacije

Kinološko društvo Ljubljana
Pot za Brdom 10
1000 Ljubljana

Uradne ure: Torek in četrtek (17.00 - 19.00)
Telefon društva: 01 257 61 11
E-poštni naslov: [email protected]

Predsednik društva: Žiga Gaberc (070 866 488)