Mala Šola I

Ustvarite trde temelje za vašega pasjega prijatelja! Če imate novopečenega mladička ali odraslega psa, ki še ni bil vključen v nobeno obliko šolanja, je ta tečaj odličen za vas. Naš cilj je ustvariti trdno osnovo in graditi pozitiven odnos med vami in vašim kosmatincem.

V rani mladosti je mladič najbolj učljiv in pridobiva največ znanj in izkušenj za nadaljnje življenje s svojim vodnikom. Prav je, da ga vodnik pri tem usmerja na pravo pot. Priporočamo, da s šolanjem pričnete takoj, ko mladič pride v novi dom. Pod strokovnim vodstvom boste sproti reševali težave, ki se lahko pojavljajo v času odraščanja psa. Mladiča boste lažje pravilno vzgojili, kot pa odpravljali že naučena neželena vedenja. Tečaj pa ni namenjen izključno mladičem, temveč psom vseh starosti brez predznanja. V tečaju se bomo predvsem posvetili izgradnji odnosa vodnik-pes.

Kaj se bomo naučili

Vodnik psa

Najbolje je, da pasjo šolo obiskuje vedno isti vodnik, torej tisti, ki ga pes v družini najbolj upošteva. Za otroka-vodnika priporočamo najnižjo starostno mejo 12 let po predhodnem dogovoru s starši o pogojih, pod katerimi bo moral delati otrok s psom v skupini in doma. Za otrokovo varnost odgovarjajo starši, ki ga v šolo prijavijo s pisno izjavo.

Kontakt

Informacije

Kinološko društvo Ljubljana
Pot za Brdom 10
1000 Ljubljana

Uradne ure: Torek in četrtek (17.00 - 19.00)
Telefon društva: 01 257 61 11
E-poštni naslov: [email protected]

Predsednik društva: Žiga Gaberc (070 866 488)