logo

Zakaj v pasjo šolo?

 • Zato, ker hočem sproščeno sprehajati svojega psa!

  V pasji šoli se učimo tako dela na poligonu, kot primernega vedenja v urbanem okolju.pasja šola v mestu
  Osnova je seveda sproščena hoja na povodcu. Ko osvojimo to vajo, psa izpostavljamo različnim zunanjim dražljajem (kolesarji, gneča, hrup, avtomobili, drugi psi in druge živali…), ki jih srečujejo v urbanem okolju in tako postopoma izšolamo psa v zanesljivega in zaupanja vrednega spremljevalca v vseh okoljih in okoliščinah.

 • Zato, ker hočem, da pes pride, ko ga pokličem!

  Osnovni pogoj za vzgojenega psa je dober odnos med vodnikom in psom. To dosegamo preko niza strukturiranih vaj. Ko je ta odnos dobro vzpostavljen, je vprašanje pasje odzivnosti odveč! Takrat se lahko začne reševanje različnih problemov in nadgradnja poslušnosti.

 • Zato, ker hočem s svojim psom aktivno preživljati čas!

  ro prikaznaNadgradnja osnovnih tečajev poslušnosti so različne kinološke discipline kot so: agility, rally obedience, reševanje, višja poslušnost in zabavna poslušnost.
  Vsak pes in vodnik se lahko najdeta v eni od naštetih disciplin. Ni vprašanje velikosti, pasme, porekla … je samo vprašanje radovednosti, hobija in način aktivnega preživljanja časa.

 • Zato, ker hočem strokovno svetovanje!

  Na KD Ljubljana so vsi inštruktorji licenčni inštruktorji, potrjeni s strani Kinološke zveze Slovenije. To zagotavlja osnovno kvaliteto. Inštruktorji KD Ljubljana, pa so tudi zelo uspešni tekmovalci v vseh zgoraj omenjenih diciplinah in dosegajo vrhunske rezultate tako na državnem, kot na mednarodnem nivoju.

 • Zato, ker hočem družbo somišljenikov!

  pasja šola druženje somišljenikovDelo v pasji šoli poteka v skupinah. Skupina pa pomeni večje število ljudi, s podobnimi interesi. Ne gre torej zgolj za strokovno vodstvo, pač pa tudi za prijetno in sproščeno druženje in izmenjevanje izkušenj.