logo

Orešnik Maja

- inštruktorica za osnovno šolanje in ipo programe
oresnik_maja

Psi me spremljajo že od samega otroštva, čisto svojega psa pa sem dobila pri 17 letih. Bil je mešanec med labradorcem in nemškim ovčarjem. Z njim sem prvič obiskala pasjo šolo, uspešno opravila takratni B-izpit in se kasneje preizkusila tudi v agilityju.

Kmalu zatem sem dobila še aljaškega malamuta, ki pa ni bil najprimernejši za pasje športe. Po malamutu sem iskala pasmo, ki bi bolj ustrezala mojim vse večjim željam po aktivnem udejstvovanju v pasjih športih. In tako sem dobila svojega prvega malinoisa Rika. Z njim sem tekmovala v agilityju in uspešno opravila IPO2. Ko se je poškodoval in »upokojil«, sem dobila malinoisa Galanta, s katerim sem opravila IPO3 in danes z njim aktivno treniram in tekmujem.

Inštruktor osnovne vrste sem od leta 2005, po kar nekaj letih aktivnega delovanja v IPO športu pa sem v letu 2013 pridobila tudi licenco za inštruktorja višje stopnje. V klubu delujem kot inštruktor za individualni trening v okviru naše skupine in od leta 2010 zastopam barve kluba kot tekmovalka po programu IPO3. V letu 2012 sva z Galantom postala državna prvaka po programu IPO3 in uspešno nastopila na dveh svetovnih prvenstvih.

Date: januar 06, 2012

Stran uporablja piškotke. Če nadaljujete z ogledom te strani, se avtomatično strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij >>

Ta stran uporablja piškotke. Če nadaljujete z ogledom te strani, ne da bi spremenili nastavitve svojih piškotkov oz. če kliknete na gumb "Strinjam se" spodaj, pomeni da ste pristali na uporabo piškotkov.

Zapri